Binnenkijken - Project in Dessel Samenhangend gevoel doorheen heel het huis dankzij maatkasten

Dit gezin uit Dessel renoveerde hun woning volledig naar eigen smaak. Natuurlijk mochten maatkasten doorheen de hele woning daarbij niet ontbreken. Hierbij was het belangrijk om praktische kasten te hebben die perfect bij de woning aansluiten. Zo wordt alle ruimte optimaal benut en door middel van de kasten op maat stemmen we de gehele woning op elkaar af en creëren we continuïteit in de woning.

Wij nemen je graag mee doorheen dit project uit Dessel.

Maatkasten in de keuken

De keuken wordt vaak het hart van de woning en het huishouden genoemd. Daarom mocht ook bij dit project, een keuken op maat - die perfect aansluitend bij de ruimte - niet ontbreken. Deze U-vormige keuken met eiland werd geheel op maat van het gezin samengesteld.

De voordelen van deze U-vormige keuken op maat in strakke landelijke uitstraling? De keuken werd voorzien van heel wat opbergruimte. Door de indeling is de keuken heel praktisch en hoef je niet veel heen en weer te bewegen tijdens het koken.

Verder werd op deze manier de connectie met de ramen naar de tuin behouden, als ook gezorgd voor een goede doorgang van de achterdeur doorheen de leefruimte.

 

Functionele wasruimte

De wens voor de wasruimte? Meer genot uit de wasruimte halen door deze praktischer te maken!

Niet alleen je wasmachine en droogkast kunnen hier kwijt maar ook wordt er meer dan genoeg bergruimte voorzien.

De wasmachine en droogkast worden op een makkelijke hoogte geplaatst met een uittrekbare werkplateau voor tijdens het in- en uitladen. Zo wordt de ruimte niet alleen functioneel, maar ook ergonomisch.

Dit allemaal werd op vraag van de klant gerealiseerd in deze witte kasten met houten accenten.

Zo worden die huishoudelijke taken toch net iets aangenamer. Het gezin was zeer enthousiast met deze mooie en efficiënte wasruimte.

 

Dressing in de slaapkamer

In de slaapkamer was meer dan genoeg plaats voor een complete dressing.

Kijk eens naar deze volledig op maat gemaakte dressing grenzend aan de slaapkamer met indirect licht uit LED-strips ingewerkt. Handig toch? Zo kan alles meteen terug worden gevonden zonder elkaar wakker te maken.

Dit was een grote wens bij dit koppel, aangezien ze verschillende opstaan tijden hebben. De Led-strips springen automatisch aan bij het betreden van de dressing.

We voorzien de dressing op maat met meer als voldoende afgesloten kasten, enkele open nissen en schabben voor het contrast. Daarbij nog een kasten-eiland in het midden, zo is er meer als voldoende plek voor alle kledij, schoenen en accessoires

 

Meubel op maat in de badkamer

Het badkamermeubel is gemaakt in dezelfde eiken fineer als de dressing en keuken. Om het geheel tot in de puntjes af te werken werd ook hier gekozen voor dezelfde kastgrepen zoals in de dressing, keuken en wasplaats.

Alle maatkasten zijn tot in de puntjes afgewerkt én zijn enorm praktisch! De samenwerking verliep van ontwerp tot plaatsing, volledig naar wens.

Wil je ook graag jouw woning onder handen nemen met kasten op maat om zo voldoende opbergruimte te creëren?

Maak dan snel een afspraak met ons, Schrijnwerkerij Zjeste uit Balen.

We zijn actief in Turnhout en Hasselt, we bedienen onderstaande gemeenten

Arrondissement Turnhout:

Turnhout, Oud-Turnhout, Arendonk, Retie, Dessel, Mol, Balen, Meerhout, Geel, Olen, Kasterlee, Lille, Vosselaar

Arrondissement Hasselt:

Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg, Beringen

 
Vorige
Vorige

Een mooie wasplaats op maat

Volgende
Volgende

De ideale dressing op maat